Lieke van den Elzen

Ze vindt het belangrijk dat ze jullie met een positief gevoel kan laten terugkijken op deze tijd en hoopt ze daar een steentje aan bij kan dragen.

Lieke van den Elzen

Lieke van den Elzen heeft na haar opleiding verloskunde gewerkt in Nijmegen (Radboud), Breda en nu in Amsterdam als verloskundige. Sinds 2018 versterkt Lieke het team van Femme Amsterdam met veel liefde en passie. Lieke heeft naast Nederland, ook mogen ervaren hoe de verloskunde er op andere continenten aan toe gaat. Ze heeft kort in Zuid-Afrika gewoond en gewerkt in een overheidsziekenhuis in de Filipijnen. Een ervaring voor het leven!
Zwangerschap, de geboorte van jullie kindje en ook de eerste spannende tijd daarna zijn hele bijzondere momenten en het is voor Lieke een eer dat ze dat als verloskundige van zo dichtbij mag meemaken. Ze vindt het belangrijk dat ze jullie met een positief gevoel kan laten terugkijken op deze tijd en hoopt ze daar een steentje aan bij kan dragen.

Momenteel is Lieke niet werkzaam bij Femme-Amsterdam ivm de voorbereiding op haar missie voor Artsen Zonder Grenzen die zij begin 2022 gaat doen.

Terug naar ons team

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie