Coach Robin

Voel jij je neerslachtig en/of angstig, of ervaar je stress tijdens of na de zwangerschap, dan ben ik er voor jou. Met leuke en simpele technieken sporen we op waar de dit gevoel / de stress en/of angst vandaan komt en kunnen we deze oplossen, zodat ook jij weer 100% van jouw zwangerschap kunt genieten!  

Ik ben afgestudeerd hypnotherapeut en NLP coach. Al snel kwam ik erachter dat mijn roeping bij de zwangere vrouwen ligt na mijn eigen ervaringen in mijn eigen zwangerschap waarbij ik niet helemaal op een roze wolk zat en mijn bevalling die ook niet van een leien dakje ging. Dat 1:4 vrouwen niet op een roze wolk zitten, angsten hebben en/of stress ervaren in de zwangerschap of na de bevalling gaf mij des te meer reden om me hierin te specialiseren. 
 
Jouw zwangerschap is een tijd van grote verandering; er is sprake van letterlijke en figuurlijke groei. Juist in deze tijd heb je vaak behoefte aan extra (lichamelijke) ondersteuning, informatie of oefeningen die afgestemd zijn op jouw persoonlijke situatie en behoeftes. Ik kan jou helpen balans te vinden in deze bijzondere tijd. Met leuke hypnose en communicatie technieken gaan we samen aan de slag, zodat jij kan genieten van jouw zwangerschap en zo ontspannen mogelijk kan bevallen. 
 
Wil jij dat ik jou (en eventueel jouw partner) begeleid tijdens de zwangerschap of na je zwangerschap? Of wil je dat ik meekijk met een probleem waar je tegen aanloopt? Neem dan contact met mij op en boek jouw gratis intakegesprek waar we samen gaan kijken naar wat jouw wensen zijn en hoe ik jou daarbij kan helpen. Samen zorgen we ervoor dat jij optimaal kunt genieten van jouw zwangerschap, je vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaat, en je kunt genieten van het moederschap, want dat verdien jij! 
 
Veel liefs, 
Róbin