nieuw

De Geboortebundel

Het lezen van diverse, positieve geboorteverhalen is een geweldige (en bewezen effectieve!) manier om je voor te bereiden op je eigen bevalling. Door waardevolle ervaringen en inzichten van vrouw tot vrouw te delen, omarmt De Geboortebundel de kracht van sisterhood (die soms lijkt te zijn vergeten in onze samenleving) met de belangrijke boodschap: you can do this, woman! 

Bestseller auteur Nina Pierson, bekend van haar succesvolle boeken over zwangerschap, geboorte en moederschap, heeft wegens groot succes de herdruk van haar boek de “Geboortebundel” opnieuw uitgebracht. Met meer dan 24.000 verkochte boeken heeft Pierson een diepgaande impact gehad op het onderwerp zwangerschap, geboorte en moederschap.

Deze nieuwe editie wordt gekenmerkt door een adembenemende nieuwe cover, die verwijst naar het wonderlijke proces van geboorte. 

De Geboortebundel is een meeslepende verzameling van 42 authentieke geboorteverhalen, die een ware ode vormen aan de vrouwelijke kracht. De verhalen, verteld door bekende namen zoals Kris Berry, Romy Boomsma, Tabitha Foen-A-Foe, Zarayda Groenhart Lois Kruidenier, Coco Sabajo-Lanen en Miljuschka Witzenhausen, symboliseren de 42 weken van zwangerschap. Ze zijn gedetailleerd, realistisch en komen recht uit het hart. De bevallingservaringen worden in diverse vormen en emoties gedeeld. Het lezen van positieve geboorteverhalen is niet alleen fantastisch, maar ook bewezen effectief om je voor te bereiden op je eigen bevalling. 

Dit boek is een bijzonder cadeau voor iemand die je lief is, of gewoon voor jezelf.