Ameezing Events

Heb jij binnenkort een verjaardag, doopfeest, babyshower, trouwerij of gewoon iets te vieren? En ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle look?

De meest luxe en motorisch stimulerende softplay speeltuin op locatie

Wij zijn Ameezing Events, uw betrouwbare parter voor de verhuur van luxe softplay speeltoestellen voor de ouder en het kind. Je kunt bij ons terecht voor de meest luxe play areas, ballenbakken, springkussens, zachte speeltoestellen en meer. Volledig afgestemd op het gewenste thema in meer dan 15 verschillende zachte pastel en wit tinten.

Ameezing Events biedt de meest luxe soft play transformatie op locatie en je vindt hier luxe in elk detail op elk gewenst moment. Zo transformeren wij elke binnen en buiten ruimte om tot een mobiele luxe softplay speeltuin, waarbij de kids op een veilige plek kunnen spelen en waarbij tegelijkertijd de motorische ontwikkelijk gestimuleerd wordt.

Met ons uitgrebreide voordeelpakket en eye-catching soft play speeltoestellen, kunnen wij iedere gewenste set up creeeren met een afmeting tot wel 40m2. Geen stres op de dag zelf, want wij dragen zorg voor de op- en afbouw van de speeltoestellen. Dat is wel zo gemakkelijk!

Over Ameezing Events

Ameezing Events is een mom-owned family business en is opgericht door Chanita Kamerling.

Als moeder van een peuter kwam Chanita al snel tot de conclusie dat er weinig speelalternatieven bestaan tijdens een evenement of speciale gelegenheid voor de allerkleinsten. Zij miste iets waarbij kleintjes op een spelende wijze zijn/haar motoriek verder kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving.

Met het ontstaan van Ameezing Events en de opkomende soft play trend vormt haar dochter de basis van het bedrijf en de graadmeter om de nieuwe speeltoestellen te testen.

Bovendien vormt een customized event de trend van het moment en maken de eye-catching verhuur items jouw feestje helemaal compleet.

Een veilige, unieke en leerzame beleving op een stijlvolle wijze, van begin tot eind is waar Ameezing Events voor staat.