MomPwdr

Premium zwangerschapsvitaminen

Het programmeren van een mens begint in de buik. Tijdens de zwangerschap wordt voor een groot deel bepaald hoe het kindje zich op latere leeftijd zal ontwikkelen. Zo ontstaan bijvoorbeeld ook veel fysieke ziektes en mentale problemen al voor de geboorte. Hoe een baby wordt geprogrammeerd, is grotendeels afhankelijk van de gezondheid van de moeder. 

Heb je een kinderwens? Dan is het dus essentieel om je gezondheid op nummer één te zetten. En ondanks dat dit voor de hand liggend klinkt, blijkt dit in de praktijk toch vaak lastiger dan gedacht. Dat komt met name doordat in de reguliere zorg vaak de focus ligt op genezing in plaats van voorkomen. Er wordt ingegrepen bij kwalen, maar beperkte voorlichting gegeven over wat het lichaam nodig heeft om dit te voorkomen. Hierdoor weten veel vrouwen simpelweg niet wat hun lichaam precies nodig heeft om een gezond kindje op de wereld te zetten. Jij en je kleintje verdienen de beste start, en dat is precies waar MomPwdr naar streeft door middel van de vitamines en mineralen die volledig zijn afgestemd op de verschillende fases van de zwangerschap.

Zwangerschapssupplementen voor iedere fase

Iedere fase van de zwangerschap vraagt om een andere samenstelling van vitamines en mineralen. Daarbij is het belangrijk dat precies de juiste dosering wordt aangehouden. Daarom heeft MomPwdr voor iedere fase een andere formule ontwikkeld. Deze supplementen bevatten vitamines en mineralen in de juiste samenstelling, vorm én dosering. 

Er wordt onderscheid gemaakt in 6 verschillende fases:

– Preconceptie 

– 1e trimester 

– 2e trimester 

– 3e trimester 

– Borstvoeding 

– New Mom 

Geformuleerd door deskundigen 

Onze formules zijn ontwikkeld door een team van specialisten, voldoen aan strenge kwaliteitseisen én zijn wetenschappelijk onderbouwd. Bovendien zijn alle MomPwdr producten glutenvrij, 100% vegan, non-GMO, geproduceerd in Nederland en bevatten ze geen toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Ook wordt er altijd gekozen voor ingrediënten met een natuurlijke oorsprong in de meest bio- actieve vorm. 

Over MomPwdr

Na ruim 900 bevallingen op de teller te hebben, wilde Jacqueline (oprichtster van Mompwdr) meer dan alleen begeleiden bij de bevalling. Daarom besloot zij (naast haar echo praktijk) stellen te gaan helpen bij het zwanger worden.

Door alle kennis en ervaring die Jacqueline heeft opgedaan, viel het haar op dat het van essentieel belang is dat de hormoonhuishouding in balans (homeostase) is. Daarbij spelen vitamines en mineralen een hele belangrijke rol.

Jacqueline ziet het als haar missie om meer bewustwording rondom dit thema te creëren bij vrouwen met een kinderwens, en hierbij de juiste ondersteuning te bieden. Dat doen we met MomPwdr door vitamines en mineralen aan te bieden die volledig zijn afgestemd op de verschillende fases van de zwangerschap.

‘‘De gezondheid van toekomstige generaties begint bij de moeders van nu.’’

MomPwdr x Femme

Wij zijn trots dat we met de verloskundigen van Femme samen werken aan een gezonde toekomst, waarbij de juiste vitaminen en mineralen tijdens de zwangerschap onvermijdelijk zijn. Daardoor krijg jij als klant van Femme een unieke kortingscode wat je recht geeft op 10% korting op de supplementen van MomPwdr.
Gebruik de code ‘femme10’ voor jouw korting!