Bugaboo

Bugaboo is een bekend Nederlands designbedrijf dat al 21 jaar producten van hoge kwaliteit maakt voor ouders, baby’s en peuters over de hele wereld. Bugaboo gelooft dat je als gezin niet al te veel moeite hoeft te doen om een nieuwe wereld te ontdekken. Daar zijn we het bij Femme helemaal mee eens! Ga dus naar de website en bekijk de prachtige producten van Bugaboo.

Buitengewone producten en oplossingen voor ouders

Als er een baby bijkomt in het gezin weet je twee dingen zeker: zeg maar dag tegen je bestaande slaapgewoontes en bereid je voor op eindeloze avonturen, waar geen enkele ouder-en-baby-blog je op voor kan bereiden. Het moderne gezin volgt al lang niet meer het traditionele concept van vader, moeder en kind(eren). Wat de samenstelling van je gezin ook is, Bugaboo heeft een product dat elke ervaring comfortabel, veilig en leuk maakt. Bugaboo ontwikkelt buitengewone producten en oplossingen voor ouders, waardoor tijd doorbrengen met je kind mooi, memorabel en vooral heel leuk en gezellig wordt, waar je ook naartoe gaat. Van kinderwagens tot accessoires, een kinderautostoeltje en een pas  gelanceerd reisbedje, wij helpen ouders de wereld om hen heen te  ontdekken met ongeëvenaard comfort en kenmerkende stijl, en nieuwe avonturen te beleven.

Veilig én mooi

Innovatief design gaat hand in hand met hoogwaardige materialen en ingenieuze oplossingen. Hierdoor overtreffen Bugaboo producten ruimschoots alle veiligheids- en kwaliteitsnormen. De stoffen voelen heerlijk zacht aan en de essentiële onderdelen zijn lichtgewicht en eenvoudig te vervangen. Dankzij deze kwalitatieve aandacht voor elk detail kan Bugaboo duurzame producten maken die net zo geweldig presteren als ze eruitzien.

Innovatieve kinderwagen

Een band opbouwen met je kind is één van de mooiste dingen van het ouderschap. Hoe meer je samen ontdekt, hoe gelukkiger en nieuwsgieriger een kind opgroeit. Dankzij het comfort van de antilekbanden die je overal naar toe nemen, kun je altijd alle kanten op. En met het in de zonnekap geïntegreerde kijkvenster en een gemakkelijk omkeerbare stoel zijn onze producten zo ontworpen dat jouw kleine co-piloot de best mogelijke omgeving heeft om in te groeien en ontwikkelen.

Werken aan een betere toekomst

Bugaboo is toegewijd aan het respecteren van de planeet, zodat toekomstige generaties het samen kunnen ontdekken. Bugaboo werkt actief aan een betere toekomst: kiezen voor duurzame materialen, gezonde arbeidsomstandigheden in fabrieken en een positieve bijdrage leveren aan gemeenschappen dichtbij en ver weg.