Vedder& Vedder

Het verhaal van Vedder & Vedder begon in 2016. Toen Esther en Anne Vedder een moment probeerden vast te leggen voor iemand die veel voor hen betekent. Dankzij de eeuwige liefde voor sieraden (sommigen zouden kunnen zeggen obsessief), wisten de zussen dat ze een sieraad wilden om dicht bij zich te dragen, een met een persoonlijk tintje. Dat was het moment dat ze besloten om deze gouden kans in eigen handen te nemen; Esther volgde een opleiding tot Goudsmit en Anne kocht een boek over ‘hoe start je een succesvol bedrijf met je tweelingzus’.

Fast forward naar vandaag

Vedder & Vedder is het nummer één merk voor het personaliseren van sieraden in de wereld en met deze prachtige sieraden raken ze elke dag de harten van vele mensen. Anne & Esther zijn er om het voor jou mogelijk te maken om een speciaal moment of iemand die dicht bij je staat vast te leggen en te dragen. Omdat ze geloven dat “elk verhaal beter klinkt in goud”.

De Echo line Coin

Met de Echo Line Coin Ketting kun je de echo van je (toekomstige) kindje voor altijd bij je dragen. Hoe speciaal is het om de echo van je kindje op een ketting gegraveerd te hebben. De Echo Line Coin Ketting kan ook dienen als gedenksieraad voor een verloren kindje. Deze ketting kan een mooie herinnering zijn aan je zwangerschapsperiode.

Voor de mooiste kwaliteit hebben wij graag de foto van de echo tussen de 12 en 19 weken. Als je een voorkeur hebt voor andere weken, bijvoorbeeld een echo van 10 of 20 weken sluiten wij dat niet uit. Helaas is een foto van een 3D echo niet mogelijk om te graveren.

Materiaal

De Echo line coin is verkrijgbaar in 925 zilver, verguld zilver en 9K geel. Elk sieraad is handgemaakt, gepersonaliseerd en ingepakt met liefde in het Vedder & Vedder atelier in Amsterdam.