Go Cosy van AKY Baby

De Go Cosy bestaat uit een superzacht hoeslaken met geïntegreerde deken en past in (bijna) iedere kinderwagen. Doordat hoeslaken en deken met elkaar verbonden zijn heb je niets anders meer nodig om je baby een comfortabel gevoel in de kinderwagen te geven. In een handomdraai doe je de Go Cosy om het matrasje van de kinderwagen en kun je lekker op pad met je kindje. Van 1 t/m 10 april krijg je zelfs 15% paas korting met de kortingscode Femme15.

Go Cosy Summer Dream

Een geborgen gevoel

De Go Cosy is eenvoudig en praktisch in gebruik door de ritssluiting aan de voorkant waardoor je je baby makkelijk in en uit de Go Cosy haalt. Dankzij het speciale ontwerp heeft je baby een geborgen gevoel. De zachte, elastische stof sluit mooi aan rond het bovenlichaam van de baby, wat veel pasgeboren baby’s een fijn gevoel vinden omdat het doet denken aan de geborgenheid van de baarmoeder.

Aan de onderzijde is de Go Cosy iets wijder, waardoor de baby genoeg bewegingsvrijheid heeft en lekker kan trappelen met de voetjes. Bij het gebruik van een los dekentje trappelen baby’s vaak de voetjes bloot, maar dit kan niet gebeuren bij de Go Cosy omdat hier de deken aan het hoeslaken verbonden is. Bloot getrappelde voetjes zijn dus verleden tijd dankzij de Go Cosy.

Go Cosy Winter – Beige
Go Cosy Knit
Go Cosy Knit

Veilig slapen en wandelen

Een ander belangrijk aspect van de Go Cosy is veiligheid. De baby kan namelijk niet de deken omhoog, over het hoofd trekken, omdat deze aan het hoeslaken verbonden is. De vele voordelen die de Go Cosy biedt is voor zowel de baby als ouder een fijne oplossing voor een heerlijke wandeling met de kinderwagen.

Adviesschema seizoenen
De Go Cosy is beschikbaar voor verschillende seizoenen, verdeeld in zomer, lente/herfst en winter. We gaan ervan uit dat je de Go Cosy circa 6 maanden gebruikt en daarom hebben we het volgende adviesschema opgesteld.

Met code ‘Femme10’ krijg je 10% korting bij aankoop van een Go Cosy -> t/m 10 april krijg je zelfs 15% paas korting met de code Femme15!