The Rub Babymassage

Bij The Rub houden we ervan om goed voor ons lichaam te zorgen. We zien massages als onderhoud van het lichaam. Net als een auto die een opknapbeurt nodig heeft, moeten we ook zo nu en dan de olie verversen. Studies hebben aangetoond dat mensen die zich regelmatig laten masseren er veel baat bij hebben. Wij zijn er om u te helpen de bijwerkingen van het leven te overwinnen.

“Ga, ga, ga!” is onze mantra geworden. Wat me-time is iets waar de meesten van ons niet eens tijd voor hebben om over na te denken. Helaas resulteert dit regelmatig in gezondheidsklachten zoals stress, vermoeidheid en/of lichamelijke klachten. Ongeveer 80% van deze klachten zijn het gevolg van geblokkeerde emoties. Maar maak je geen zorgen, wij staan achter je! Wij helpen je om een gezonde relatie tussen geest, lichaam en ziel in balans te brengen.

Baby massage cursus

Aanraken is de eerste taal van je baby, dus massage is een geweldige manier om vertrouwen tussen jullie beiden te kweken. Het stelt je in staat om met je baby te communiceren en je echt op elkaar te richten.

Als je je baby aanraakt tijdens de massage, veroorzaakt dat een toename van oxytocine in zowel ouder als baby. Oxytocine is het liefdes- en verzorgingshormoon. Geboorte is de sterkste massage die je baby ooit zal krijgen. Het stimuleert het perifere zenuwstelsel en de belangrijkste organen ter voorbereiding op het leven buiten de baarmoeder. Het zet dit proces voort, met ontwikkelingstechnieken die werken met de spieren, gewrichten en reflexen, en helpt de baby om zijn of haar volledige potentieel te vervullen in elke fase van de ontwikkeling. Babymassage is een krachtige manier om met je baby te communiceren en een band op te bouwen, vertrouwen in je opvoedingsvaardigheden op te bouwen en de gezondheid en veerkracht van je baby te verbeteren. De cursus wordt 1 op 1 gegeven en zal ongeveer 1,5 uur duren.

Baby massage cursus
Baby massage cursus