Tiny Library

Je wilt natuurlijk het beste voor je baby en daar hoort een gezonde wereld bij. Door je babyuitzet te huren in plaats van te kopen werk je mee aan een circulaire babymarkt.
Je huurt je babyuitzet eenvoudig bij Tiny Library, met de garantie dat alle producten schoon, intact en veilig zijn.
Gebruik je de babyspullen niet meer? Retourneer ze bij Tiny Library. Zo kunnen ze er weer andere jonge ouders blij mee maken. Rent, rise, return.

Hoe werkt het:

  1. Kies de producten die je wilt huren.
  2. Ontvang de producten op het gewenste moment in huis.
  3. Stuur de producten terug als je ze niet meer gebruikt.
  4. De uitzet wordt gereinigd en gecheckt voordat het naar de volgende baby gaat.

Waarom je babyuitzet huren?

Bijna €10.000 besteden ouders per jaar aan hun eerste baby. Een mooie kinderwagen, het beste babymatrasje en de schattigste kleren. In het oerwoud aan ‘must have’-babyproducten ben je liever safe than sorry. Maar is dit echt nodig? En wat doe je met al die producten als je baby deze ontgroeid is?

Tiny Library helpt ouders bij te dragen aan een betere wereld voor hun baby. We willen dat baby’s veilig opgroeien en volop gebruik kunnen maken van wat de wereld te bieden heeft als ze later groot zijn. We zorgen voor kwaliteit, esthetiek en service en doen dat met ons circulair model. Zonder miskopen, mét circulaire producten op maat. En is je baby de producten ontgroeid? Dan komen we ze gewoon weer ophalen en maken we er een andere baby blij mee. Zo kun je als als ouder alle aandacht voor je baby hebben en zorgen we samen voor een mooie toekomst.

Co-sleeper

Co-sleeper Bednest

De Bednest is een vrijstaande wieg, co-sleeper, mozesbasket en reiswieg in een. Je zet het bedje snel in elkaar en je kan het volledig inklappen om makkelijk mee te nemen op reis of om op te bergen.

Bugaboo

Bugaboo Fox2

Met de Bugaboo Fox2 tilt Bugaboo het comfort van kinderwagens naar een ongekend hoog niveau. Het onderstel is heel stevig maar verrassend licht, zodat je het eenvoudig kunt dragen en opbergen. De kinderwagen rijdt soepel en is gemakkelijk te duwen en te sturen op elke ondergrond.

Easywalker

Easywalker buggy Miley

Het compacte, lichte en verfijnde ontwerp maken de buggy Easywalker Miley ideaal voor elke reis. De Miley is met één hand op te vouwen tot handbagage formaat dat gemakkelijk over de schouder gedragen kan worden met de geïntegreerde schouderband. De stoffen zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen om bij te dragen aan een duurzame wereld. 

Stokke newborn set

Stokke newborn set Tripp Trapp

Met de Stokke newborn set op de Tripp Trapp kinderstoel heeft je baby vanaf de geboorte al een plaatsje aan tafel. Het kuipje is nu verstelbaar in 2 standen en geeft een goede ondersteuning voor de beentjes.  De Newborn Set van Stokke is eenvoudig in gebruik, want je klikt het met één handeling op de Tripp Trapp Stoel. 

Medela kolf

Medela kolf

De Medela Symphony borstkolf ondersteunt de moeder tijdens de borstvoedingsperiode. Deze borstkolf wordt in ziekenhuizen en door lactatiekundigen gebruikt, maar kan ook thuis gebruikt worden. Hij is ideaal om voor langere tijd en frequent te kolven.