Coach Laila Fanzi – The grounded Mom

Het Grounded Mom 1:1 coaching programma is voor de hardwerkende vrouw die naast het moederschap alle ballen in de lucht probeert te houden. Binnen dit programma help ik jou om los te komen van het streven naar perfectionisme en de angst om anderen tekort te doen, naar een leven vanuit authenticiteit, rust en vertrouwen én zonder schuldgevoel.

Moederschap

Moederschap is de grootste spiegel voor zelfreflectie en persoonlijke groei. Waar je voorheen genoeg tijd had voor jezelf, is het nu schipperen tussen de verschillende rollen die je vervult. Het voelt wel alsof je honderd ballen in de lucht moet houden op verschillende vlakken zoals werk, partnerschap, vriendschap, sociale verplichtingen, sport, etc. Elke keuze gaat gepaard met een gevoel van tekortschieten op een ander vlak. Je wilt op tijd naar huis om je kindje op te halen van de crèche maar je hebt een deadline op werk. Maar als je op tijd naar huis gaat, laat je je team in de steek. Er lijken geen winnaars te zijn in dit verhaal en je loopt bijna chronisch rond met een schuldgevoel; naar je kind, naar je werk, naar je partner, naar jezelf… Misschien twijfel je wel of je die promotie had moeten aannemen of vraag je je af of je het moederschap wel aan kan. Kortom, veel schuld, onzekerheid en onrust.

Het programma

Binnen het programma bouwen we aan een sterk fundament binnen jezelf. Een sterk fundament hebben is de sleutel tot verbinding met jezelf en voor jezelf staan. Dit zorgt ervoor dat je niet heen en weer wordt geslingerd door zorgen, angsten en meningen van anderen maar vanuit vertrouwen gaat handelen. Je gaat leven vanuit jouw kernwaarden en durft uit te spreken wat jij nodig hebt. 

Kennismakingsgesprek

Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek kun je ontdekken of dit het juiste programma voor je is. Ik neem je dan mee door de vijf pijlers van het programma en we kijken ook samen naar jouw persoonlijke wensen zodat het traject voldoet aan jouw specifieke coachdoel.