Sander Hoogendoorn

Wauw, alleen maar lof voor deze vrouwen. Ze hebben ons zo goed geholpen tijdens onze zwangerschap.. Ze luisteren echt naar je wensen (en handelen daar vervolgens ook naar) en geven je alle informatie die je nodig hebt. Daarbij zijn ze ook heel erg gezellig, nooit te beroerd voor een praatje. Je betaalt misschien iets extra's, maar dat is het het dan ook méér dan waard: je wilt je niet onzeker, onwetend of onprettig voelen tijdens je zwangerschap!! We zaten eerst bij een andere verloskundigenpraktijk en zijn op de helft van m'n zwangerschap overgestapt, dan merk je pas echt hoe belangrijk goede verloskundigen zijn. Enorm bedankt dat we deze switch ook gewoon konden maken!! Ik raad het iedereen aan om je bij Femme aan te melden wanneer je zwanger bent!

Kristel Kooij

Alles op één plek (veel echo's in hun pakket), ook avond en weekend afspraken mogelijk, perfecte begeleiding. Sfeer is ontspannen en goed. Ze nemen echt de tijd voor je.
"Een heel fijn, lief en ervaren team. Ondanks dat ik een maand te vroeg ben bevallen en medisch werd. Was Femme nog steeds betrokken bij de geboorte en kraamweek."

Carmen Levert

Femme Amsterdam heb ik beleefd als een ontzettend fijne verloskundigenpraktijk. Ze zijn kundig, betrokken en geïnteresseerd, heel prettig dat de echo’s ook daar gedaan worden. Alles in 1. Alle bezoeken waren bijzonder en goed. Ik werd ziek tegen 30 weken, hierbij hebben zij heel goed gehandeld. Ik werd overgedragen naar het VUmc; ondanks dat bleef Femme al die weken heel betrokken en als de dames toevallig in het VUmc waren voor een bevalling, kwamen ze mij vaak ook even bezoeken. Ontzettend lief en warm. Ik zou Femme aan iedere zwangere vrouw aanraden!

Ilse Franckaert

Ontzettend goed begeleid door de dames van Femme, zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling. 100% kunnen genieten van m'n zwangerschap. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar dat beetje extra (waar je soms, zeker tijdens een eerste zwangerschap, enorm bij gebaat bent).

Valerie Hofstee

Ontzettend goede en fijne begeleiding. We keken iedere keer uit naar onze afspraak, natuurlijk om onze baby te zien maar ook door de super sfeer en lieve meiden van Femme. Ik heb dankzij Femme een zorgeloze zwangerschap gehad en kon ze altijd bereiken als ik vragen had. Zeer professioneel, heel veel kennis en prachtige echo foto's. Mocht ik nog een keer zwanger zijn ga ik zeker terug, ik raad het iedereen aan!

Bettina Neseker

Ik vond de persoonlijke aanpak en begeleiding bij Femme Amsterdam echt super! Iedereen is heel lief en het fijne is dat ze echt luisteren naar wat jij wil! Ik vond het ook prettig dat ik iedere keer een echo kon krijgen. Daarnaast bieden ze fijne extra's als acupunctuur, massage en andere ondersteuning. Ik raad Femme Amsterdam bij iedereen aan!
"Super tevreden! Hele lieve en behulpzame meiden! Zal bij de volgende zeker weer naar Femme Amsterdam gaan. Van begin tot aan nazorg helemaal tevreden!""

Germaine

Heel erg blij met Femme-Amsterdam! De gehele periode van de zwangerschap erg goed begeleid. Fantastische echo's, lieve en bekwame verloskundigen en echoscopisten. Mijn eerste zwangerschap voelde hierdoor relaxed. Ook de extra's, zoals cursussen, massages, etc. waren een fijne toevoeging.

Hajer Khayati

8 maanden geleden ben ik bevallen van mij kleine dochtertje samar! Tijdens mijn zwangerschap heb ik alle aandacht, de juiste adviezen gekregen en zeker de liefste mensen ontmoet bij Femme. Ondanks dat ik ze om elke scheetje belde, werd ik met open armen ontvangen. Bij de tweede ben ik zeker weer bij Femme! Lieve vrouwen en de juiste zorg.

DSR

Alleen maar lof voor deze praktijk! Super fijne en professionele begeleiding waar de nadruk écht op individuele zorg en aandacht ligt voor jou en je kindje. Het heeft enorm bijgedragen aan mijn intens fijne zwangerschap en bevalling, en zelfs postpartum kan ik er nog terecht. Dit zou de norm van elke verloskundigenpraktijk in Nederland moeten zijn. Hopelijk komen we hier in de toekomst nog een keer terug!

Charlotte van Nijff

Ontzettend fijne begeleiding van het hele team bij Femme tijdens de zwangerschap, de bevalling en in de eerste periode na de bevalling. Erg fijn, geruststellend en uiteraard ook heel erg leuk om de mogelijkheid te hebben om frequent je kindje even te kunnen zien tijdens een echo met de geavanceerde apparatuur van Femme.

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie