Barbara

Bij Femme begrijpen ze precies wat een vrouw nodig heeft rondom een zwangerschap en geboorte. De verloskundigen (en andere specialisten) zijn super professioneel, vriendelijk en zorgzaam. Je kan al je vragen gerust stellen en een controle bij Femme is bovendien ook echt gezellig. Het is een hele fijne formule waarbij de uitgebreide echo mogelijkheden maar ook specialisten zoals de bekkenfysio en lactatiekundige je leven als aanstaande moeder echt een stuk prettiger maken. Fantastische Femme!

Mette

Zeer prettige verloskundigenpraktijk met een zeer adequaat, vriendelijk en betrokken team. Diverse verloskundigen gezien en gesproken tijdens mijn zwangerschap en eigenlijk met iedereen een positieve ervaring gehad en waren goed op de hoogte (ondanks dus wisselende verloskundigen). Ook tijdens de bevalling zeer adequaat optreden met op maat gemaakte adviezen en beleid. Fijne voorlichtingsavonden/middagen. De verloskundigen van Femme doen een stapje extra om de beste zorg te leveren en dat is ontzettend fijn. Zeer goede bereikbaarheid, zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling kan je bij hen terecht. De vele extra echo's vond ik erg fijn, maar kan soms wel tot misschien (onnodige) onzekerheid leiden, maar met de juiste voorlichting was dat voor mij geen probleem, maar is wel iets om voor jezelf af te wegen als je besluit alle extra echo's te laten uitvoeren.

Anouk Hagemeijer

Femme is een geweldige verloskundige praktijk. We hebben zeer intensieve begeleiding gehad. Kijk met een hele positieve blik terug op deze zwangerschap en zou hier nog een keer naar terug gaan. Ook hebben ze een uitgebreid aanbod qua cursussen en paramedische zorg.

Charissa

Femme voelde vanaf dag 1 als een warm bad en dat is gedurende de hele periode zo gebleven. Welke van de dames ons ook hielp, het was altijd met een glimlach, expertise en oog voor de menselijke kant. Deze hele ervaring heeft absoluut bijgedragen aan een fijne zwangerschap en, mocht het gebeuren, zullen we bij een toekomstige zwangerschap dan ook zeker weer bij Femme terugkeren. Enorm bedankt voor alles!

Mignon

Ik heb nu 2 kindjes en heb allebei de zwangerschappen bij femme gelopen. Zelfs al moest ik er 40 min voor rijden. De meiden zijn zo lief en betrokken, ik voelde mij daar echt veilig.

Shailly

All the midwives I met were very helpful. They listened to all my concerns and promptly took necessary actions including scheduling visits at the hospital or visiting at my home. Someone was always available to answer all my queries and questions. As a first time mother living in a different country, I felt at ease and cared for.

Melanie

Mijn tweede zwangerschap heb ik als heel erg fijn ervaren. Femme is heel secuur en de zorg wordt liefdevol gedaan.

Sander Hoogendoorn

Wauw, alleen maar lof voor deze vrouwen. Ze hebben ons zo goed geholpen tijdens onze zwangerschap.. Ze luisteren echt naar je wensen (en handelen daar vervolgens ook naar) en geven je alle informatie die je nodig hebt. Daarbij zijn ze ook heel erg gezellig, nooit te beroerd voor een praatje. Je betaalt misschien iets extra's, maar dat is het het dan ook méér dan waard: je wilt je niet onzeker, onwetend of onprettig voelen tijdens je zwangerschap!! We zaten eerst bij een andere verloskundigenpraktijk en zijn op de helft van m'n zwangerschap overgestapt, dan merk je pas echt hoe belangrijk goede verloskundigen zijn. Enorm bedankt dat we deze switch ook gewoon konden maken!! Ik raad het iedereen aan om je bij Femme aan te melden wanneer je zwanger bent!

Kristel Kooij

Alles op één plek (veel echo's in hun pakket), ook avond en weekend afspraken mogelijk, perfecte begeleiding. Sfeer is ontspannen en goed. Ze nemen echt de tijd voor je.
"Een heel fijn, lief en ervaren team. Ondanks dat ik een maand te vroeg ben bevallen en medisch werd. Was Femme nog steeds betrokken bij de geboorte en kraamweek."

Carmen Levert

Femme Amsterdam heb ik beleefd als een ontzettend fijne verloskundigenpraktijk. Ze zijn kundig, betrokken en geïnteresseerd, heel prettig dat de echo’s ook daar gedaan worden. Alles in 1. Alle bezoeken waren bijzonder en goed. Ik werd ziek tegen 30 weken, hierbij hebben zij heel goed gehandeld. Ik werd overgedragen naar het VUmc; ondanks dat bleef Femme al die weken heel betrokken en als de dames toevallig in het VUmc waren voor een bevalling, kwamen ze mij vaak ook even bezoeken. Ontzettend lief en warm. Ik zou Femme aan iedere zwangere vrouw aanraden!

Ilse Franckaert

Ontzettend goed begeleid door de dames van Femme, zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling. 100% kunnen genieten van m'n zwangerschap. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar dat beetje extra (waar je soms, zeker tijdens een eerste zwangerschap, enorm bij gebaat bent).