Anne-Marie Sassen

Ze streeft naar hoge kwaliteit en heeft bijzonder veel aandacht voor de persoon die zij behandeld.

Anne-Marie Sassen

In 2014 is Anne-Marie afgestudeerd als osteopaat aan de International Academy of Osteopathie te Zeist. Sindsdien is ze werkzaam als osteopaat in Amsterdam. Daarvoor werkte ze als fysiotherapeut. Anne-Marie: “In die jaren is mij duidelijk geworden dat in het gebied waar de klacht zich openbaart, niet vanzelfsprekend ook de oorzaak ligt. In de osteopathie heb ik mijn passie gevonden, namelijk om samen met u op zoek te gaan naar uw gezondheid”.
Naast het behandelen van volwassenen behandel ze ook kinderen en baby’s. Daarnaast richt ze haar mijn aandacht op problematieken rondom het klein bekkengebied (darmen, blaas, vruchtbaarheid, littekenbehandeling, zwangerschappen).
Ze werkt met veel passie en blijft zichzelf constant verder ontwikkelen door het volgen van cursussen. Sinds juni 2015 heeft Osteopathie Sassen haar deuren geopend aan de Nassaukade. Door positieve verhalen en ervaringen is Anne Marie sinds 2018 verbonden aan Femme-Amsterdam. Ze streeft naar hoge kwaliteit en heeft bijzonder veel aandacht voor de persoon die zij behandeld. De dagen dat zij werkzaam is in de praktijk op de Nassaukade zijn de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Contact
Bekijk hier wat een osteopaat voor, tijdens en na de zwangerschap kan betekenen.
Om vragen of bestaande klachten te bespreken neem contact op met Anne-Marie.
link: www.osteopathiesassen.nl
Mail: info@osteopathiesassen.nl
Tel: +31 642374330

Terug naar ons team