Judith de Jong

‘We willen méér zijn dan een verloskundigenpraktijk. We zijn een vrouwengezondheidscentrum waar iedereen terecht kan, wat je vraag ook is.’

Judith de Jong

Judith de Jong wist al vanaf haar 4e levensjaar dat ze verloskundige wilde worden. Het is een passie die haar nooit heeft losgelaten. Judith’s kwaliteit is cliënten zo goed mogelijk begeleiden in deze super speciale levensfase. Om deze begeleiding compleet te maken besloot ze haar kennis en kunde te vergroten met een post HBO opleiding tot echoscopiste die zij in 2013 succesvol afrondde. In 2014 besloot zij een nieuw concept van verloskunde op maat, naar de behoefte van de cliënt, op te gaan zetten.

Judith zag in haar ervaringen dat in de hedendaagse verloskundigenpraktijken lang niet altijd alle behoeftes werden beantwoord. De droom om haar cliënten en hun partner wél het mooiste en fijnste pakket aan te bieden, waarbij aan alle behoeftes wordt voldaan. Dit deed Judith doen besluiten een nieuw concept van verloskunde, – zorg op maat – aan te gaan bieden.

Vanaf 2014 heeft Judith een professioneel en gezellig team om zich heen gebouwd die samen Femme Amsterdam maken tot wat het nu is; dé plek waar zwangere vrouwen en hun partners zich op een persoonlijke en exclusieve wijze laten begeleiden en ondersteunen. Zowel voor, tijdens als na afloop van de zwangerschap.

Na 9 jaar Femme Amsterdam opende Judith in augustus ’23 tevens de deuren van Femme ’t Gooi waar zij nu in de begin periode ook veel werkzaam is.

In augustus ’20 werd zij voor het eerst moeder van zoon Janneman en in juli ’22 werd haar dochter Guusje geboren.

Terug naar ons team