Tips en informatie

Tips en informatie

Tips en informatie

Lees hier alle extra informatie over voor, tijdens en na de zwangerschap.

 

Blog van Femme Amsterdam

Ik wil zwanger worden

 De beslissing is genomen: je wilt zwanger worden! Maar dan… “Wanneer moet ik beginnen met foliumzuur? Wat kan mijn man het beste doen voor een gezonde zaad productie? Wat als het na een jaar nog niet is gelukt? Er zit een ziekte in de familie die genetisch bepaald is, wat nu?” Wanneer je zwanger wilt worden komen er vaak veel vragen naar boven. Daarom geven we bij Femme Amsterdam een kinderwensconsult waar we je van alle antwoorden kunnen voorzien.

Lees verder

Hoe kies ik een verloskundigenpraktijk? Ben je zwanger? Dan wil je graag zeker weten of het goed gaat met je kindje. Gelukkig hebben we daar tegenwoordig prachtige echo apparaten voor. Door middel van zwangerschapsecho’s kunnen we de ontwikkeling van je kindje goed in de gaten houden. Ook kan er alvast gekeken worden naar het geslacht: wordt het een jongetje of een meisje? Het aantal echo’s dat je krijgt tijdens je zwangerschap verschilt per verloskundigenpraktijk.

Lees verder

Hoe kies ik een verloskundigenpraktijk?Als het om je zwangerschap en bevalling gaat heb je wensen, vragen, verwachtingen en misschien wel angsten. Enige hulp is dus gewenst. Gelukkig hebben ze hier een oplossing voor bedacht: de verloskundigenpraktijk. Maar hoe kies je een verloskundigenpraktijk die bij jou past? We geven je graag een paar tips die je verder helpen. 

Lees verder


 

wachtkamer

BEREIKBAARHEID
020 7231757 Praktijk
06 44422700 Verloskundige
020 7231756 Intercollegiaal
020 7231758 Fax
info@femme-amsterdam.com

ADRES
Frans van Mierisstraat 50 A
1071 RV Amsterdam

CONTACT OPNEMEN?
Met spoed, ongerustheid of dringende vragen kun je ons altijd, 24/7 bellen op ons mobiele nummer 06 44422700.
Bel voor het maken van een (vervolg) afspraak tijdens onze openingsuren of vul het contactformulier in.

Maak hier je eerste afspraak